Samarbejdspartnere

Københavns Kommune

"Det der har fungeret rigtig godt for os i vores akutte samarbejde, er at I først og fremmest er så hurtige til at rykke ud, og at I kan se løsninger frem for begrænsninger..."

”Overordnet er vi jo rigtig glade for at samarbejde med jer, og jeg har efterhånden brugt jer en del gange nu, og meget i det akutte.

Det der har fungeret rigtig godt for os i vores akutte samarbejde, er at I først og fremmest er så hurtige til at rykke ud, og at I kan se løsninger frem for begrænsninger, forstået på den måde, at I er med på at de akutte opgaver vi ofte står i kalder på noget særligt. I har været gode til at finde ’de rigtige’ mennesker til opgaven, og jeg har set at det er dygtige medarbejdere I har og som arbejder med de opgaver som vi har stillet jer. Det er også noget vi hører fra de borgere i har arbejdet med, at de er glade for jer, at der er tillid og at de føler at de bliver behandlet godt.

Jeg har jo mest haft glæden af jer i det akutte, og så også på lidt længere sigt i en sag, vores storfamilie som I jo er kommet på. Men i forhold til det akutte, så er i meget fleksible, og I giver rigtig gode tilbagemeldinger og er gode til at sætte både kort/og langsigtede mål.
Ja, jeg vil anbefale Progression til andre. “

— Leder, Københavns Kommune

Gentofte Kommune

"Jeg oplever en gensidig tillid..."

”Jeg oplevede, at vi havde et rigtig godt opstartsmøde, og I har udvist den fornødne fleksibilitet. Jeg oplever også en gensidig tillid, som jo er vigtig for samarbejdet.”

— Social og handicap myndighed i Gentofte Kommune

Københavns Kommune

"Jeg har sat pris på, at vi har kunne drøfte nyopståede bekymringer, når det har været aktuelt"

Jeg har været rigtig glad for jeres tilgang til borgeren herunder familiebehandlers varme og store engagement, som har været tydeligt at mærke. Jeg har været glad for at få mails og opkald direkte fra familiebehandleren (også selv om jeg ikke har fået svaret tilbage) med en status på her og nu. Og jeg har sat pris på, at vi har kunne drøfte nyopståede bekymringer, når det har været aktuelt.

Alt i alt stor tilfredshed herfra.

Jeg siger tak for samarbejdet.”

— Sagsbehandler fra BBU Amager – Ungeliv

Gentofte Kommune

"Jeg har oplevet med alle dem jeg har været i kontakt med, at der har været en høj faglighed, samtidig med fede personligheder. Jeg vil klart anbefale Progression til mine kollegaer, både i og udenfor kommunen..."

”Jeg har faktisk kun gode ting at sige om jer og Progression. Jeg har oplevet med alle dem jeg har været i kontakt med, at der har været en høj faglighed, samtidig med fede personligheder som er mindst lige så vigtigt i arbejdet med mennesker. Ift. det lavpraktiske har jeg været særlig glade for jeres statusbeskrivelser, da de har taget højde for de mål der arbejdes med, og ikke 117 andre ting (udover det der er relevant, i arbejdet med målene). Det viser for mig, at I arbejder meget målrettet ift. den opgave der bliver ”bestilt”. Dertil kommer, at I altid også gør dén tand ekstra for de unge og familierne, som er med til at gøre I kan arbejde så godt om i kan i/med familierne. Jeg vil klart anbefale Progression til mine kollegaer, både i og udenfor kommunen.“

— Sagsbehandler, Gentofte Børn og Familie

Københavns Kommune

"Jeg synes Progression kom med nogle rigtig gode observationer af familien, som var konkrete og godt forklaret og set...."

”Jeg synes samarbejdet med Progression har været rigtig godt. Konsulenterne virkede til at have et godt samarbejde med vores familiebehandler, hvilket var rigtig vigtigt i den her sag. Jeg synes Progression kom med nogle rigtig gode observationer af familien, som var konkrete og godt forklaret og set. Vi vil helt sikkert gerne bruge jer igen hvis nødvendigt og jeg vil anbefale jer til kollegaer.“

— Sagsbehandler, Københavns Kommune

Høje-Taastrup Kommune

Hun har handlet ud fra familiens ønsker, i stedet for det, hun tror, de ønsker.

Jeg synes det er gået rigtig godt. Familiebehandleren har virkelig været fleksibel, da indsatsen ændrede fokus. Familiebehandleren har været rigtig god til at komme ind i familien og tage styring. Hvis ikke hun var kommet ind på det tidspunkt, ved jeg ikke om de havde fået en lejlighed endnu. Hun har handlet ud fra familiens ønsker, i stedet for det, hun tror, de ønsker.

— Sagsbehandler, Høje-Taastrup Kommune

Borger tilknyttet Progression fra Københavns Kommune

"Jeg føler mig tryg og glad, når samværskonsulenterne er til stede..."

“Jeg føler mig tryg og glad, når samværskonsulenterne er til stede, og jeg er meget tilfreds. Jeg har oplevet at få relevant feedback på min udvikling fra konsulenterne under vores 1:1 samtaler.”

Borger tilknyttet Progression fra Københavns Kommune

"Jeg føler mig mere afslappet i min forældrerolle..."

Familiebehandlingen med Progression har været givende, og samarbejdet positivt. Jeg føler mig mere afslappet i min forældrerolle, og har genfundet troen på mig selv, og det jeg kan give mine børn.”

 

Borger tilknyttet Progression fra Høje Taastrup Kommune

"Jeg kan mærke at familien samler sig i stedet for at splittes..."

“Jeg føler vi har fået den hjælp vi havde brug for – jeg kan mærke at familien samler sig i stedet for at splittes. Jeg ser at mit barn er åben og tager imod hjælp og støtte og jeg blev overrasket over hvor meget hun havde delt første gang hun talte med familiebehandleren. Hun tror for første gang på, at nogen kan hjælpe os.
Det er første gang en status er blevet gennemgået med mig – Jeg føler I gider høre min mening.”

 

Borger tilknyttet Progression fra Københavns Kommune

""I kom ind i vores hjem, da det var svært..."

I kom ind i vores hjem, da det var svært, og vi er endt et andet sted i dag”

 

Borger tilknyttet Progression fra Københavns Kommune

"Jeg er blevet bedre til at opdage adfærd, der kalder på min opmærksomhed..."

“Jeg er meget glad for familiebehandleren. Jeg har fået gode redskaber i forhold til børnene og har lært meget. Familiebehandleren er god til at forklare, hvordan jeg kan tolke børnenes adfærd, så jeg er blevet bedre til at opdage adfærd, der kalder på min opmærksomhed. Jeg føler også, at jeg nu ved, hvad jeg kan gøre bedre end før. Det har gjort mig mere sikker i mit forældreskab. Det er dejligt, at familiebehandlingen dels handler om observationer kombineret med samtaler.”

Borger tilknyttet Progression fra Københavns Kommune

"Den tryghed og tillid, som familiebehandleren gav mig,
har haft en betydningsfuld indvirkning på mig..."

“Jeg har fået brugbare redskaber, som kan hjælpe mig med at håndtere mine egne følelser samt mine drenges. Familiebehandleren var rummelig, tålmodig og positiv, hvilket gjorde, at jeg følte mig tryg ved at åbne mig op for hende. Den tryghed og tillid, som familiebehandleren gav mig, har haft en betydningsfuld indvirkning på mig.”

Borger tilknyttet Progression fra Københavns Kommune

"Jeg syntes, det var positivt, at der kom andre øjne på familiens udfordringer."

“Forløbet har været rigtig godt. Familiebehandleren har lyttet og forstået mig, og jeg syntes, det var positivt, at der kom andre øjne på familiens udfordringer. Det var rart, at familiebehandlingen foregik i mit hjem.

Familiebehandleren var sød og kompetent, og samtalerne har været relevante. Familiebehandleren formåede at skabe en god kontakt til barnet.

Jeg oplever, at forløbet har medført et bedre samarbejde med far og barnet, som nu er gladere for at komme på samvær hos far. Jeg tilskriver dette familiebehandleren, som har haft et samtaleforløb med far.”

Borger tilknyttet Progression fra Københavns Kommune

"Forløbet med familiebehandleren lærte mig meget om mine evner som mor..."

“Jeg har været glad for indsatsen og forløbet med familiebehandleren lærte mig meget om mine evner som mor. Jeg oplever, at det har været et stabilt forløb, og familiebehandleren var dygtig, tilgængelig og god at tale med.”